Prijavi se

Registruj se

KADA MOŽETE SKINUTI LOST ARK I KADA ĆETE GA MOĆI IGRATI?

Skidanje možete započeti 7. veljače, no u igri ćete moći stići samo do character creationa.

Lost Ark je dostupan u Koreji od 2018. godine, te sada napokon dolazi i na zapad sa serverima u Europi i Amerikama. Smilegate nam je dostavio detalje kada ćete moći skinuti igru te ju po prvi puta upaliti i gdje će serveri otići online i prije izlaska 11. veljače.

Službeni free-to-play izlazak je u petak, 19. veljače u 18:00 po GMT+1 vremenu. Ukoliko posjedujete Founder’s Pack verziju igre, moći ćete istu zaigrati 8. veljače.

Smilegate je u svojim detaljima vezanim za izlazak napomenuo kako neće postojati opcija da rezervirate ime lika. Moći ćete samo rezervirati i imenovati svojeg lika prilikom character creation-a kada igra izađe.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Luka Blažević

Urednik

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, igra i najvažnije, živcira Adija.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.