Prijavi se

Registruj se

Kojima Productions će ostati nezavisna, kaže Hideo Kojima

Glasine o akviziciji Sony Kojima Productions počele su da kruže jučer nakon što je PlayStation Studios tiho ažurirao svoj baner sa slikom Death Strandinga.

Igra, koja je ekskluzivna za PlayStation konzolu, je izuzetak na baneru jer se nalazi među Sonyjevim first-party igrama, što dovodi do spekulacija da je Kojima Productions sljedeća velika akvizicija kompanije, što je izazvalo odgovor samog Hidea Kojime.

Nedugo nakon što je novi baner PlayStation Studios počeo da kruži, Kojima je tvitovao njegovu fotografiju sa svog zvaničnog naloga.

Ali tada je tvrdio da će Kojima Productions ostati nezavisna, izvinjavajući se što je izazvao zabunu.

Kao i sa svim stvarima koje Kojima radi, niko ne može reći da li je njegov prvi tvit bio trolanje fanova ili ne.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.