Prijavi se

Registruj se

Kreatori Life is Stangea danas predstavljaju svoju novu igru

Novi projekat Dontnod Entertainmenta za koji smo trebali imati najavu tokom Summer Game Festa će ipak biti predstavljen danas.

Dontnod Entertainment je sinoć putem svog Twitter profila najavio da će danas predstaviti novio projekat. Ovaj franncuski studio je poznat po igrama Life is Strange, Remember me, Vampyr, Tell me Why i Twin Mirror a od februara mjeseca znamo da rade na čak šest novih projekata koji su u planu da se objave do 2025. godinne.

Prema glasinama, jedan od tih projekata je akcijski RPG ali nije poznato da li se radi o nastavku neke od njihovih dosadašnjih franšiza. Sigurno je da jedan od tih šest projekata ima veze sa Life if Strange franšizom.

Kako god, danas ćemo vidjeti informacije o jednom od tih novih projekata na kojem radi Dontnod Entertainment.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.