Prijavi se

Registruj se

LEAKERI PORUČUJU DA NAM USKORO STIŽE OTKRIVANJE GTA VI

Tim koji pravi GTA VI je upravo završio sa velikom prekretnicom i stvari se kreću jako velikom brzinom, poručuju leaker-i.

Ponekad izgleda kao da je Rockstaru već dojadilo konstantno spominjanje GTA VI na svim GTA V videima, do te mjere da su odlučili staviti mute na sve komentare koji spominju GTA VI. To realno ne zvuči kao kompanija koja želi da se podiže hype na svojem najnovijem projektu. Više zvuči kao nervozni roditelj koji će viknuti na svoje dijete da ga prestane ispitivati kada će stići na odredište.

Svejedno, izgleda da kompanija jednostavno ne može začepiti curenje informacija i tako dobivamo novu informaciju da su developeri spremni punom parom nastaviti pravljenje novog nastavka u serijalu. “Važan korak u developmentu GTA VI je upravo napravljen. Stvari bi se trebale dobrano ubrzati,” rekao je Chris Klippel u svojem Tweetu. “Mislim da će (prava) najava igre stići do kraja godine. U svkaom slučaju, ne vidim kako bi igra mogla izaći prije kraja 2024. godine!”

Nadalje, Klippelove tvrdnje o vremenu izlaska igre podudaraju se sa analizama stručnjaka koje su razvili pomoću financijskih dokumenata Rockstar Games-a. “Postoji samo par naslova koji mogu…uvjeriti menadžment sa sigurnošću da stvari teku pravim smjerom; vjerujemo da ćemo vidjeti barem jedan Rockstar naslov prije fiskalne godine 2024,” rekli su iz investicijske firme Jefferies u januaru.

Naravno, moramo uzeti ovaj leak sa određenom dozom skepticizma – veliki korak nije specificiran uopće – sve dok ne dobijemo konkretne informacije od developera ili publishera. Ukoliko je Klippel pogodio sridu onda moramo čekati još samo devet mjeseci….

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Luka Blažević

Urednik

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, igra i najvažnije, živcira Adija.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.