Prijavi se

Registruj se

Liam Neeson se službeno vraća u Ratove zvijezda kao Qui-Gon Jinn

Potpuno je novi dan na Star Wars Celebration-u što znači da nam je poklanjana potpuno nova serija izuzetno uzbudljivih vijesti.

Ranije je Lucasfilm pokrenuo stvari tako što je izbacio prvi pogled naStar Wars: Andor prije premijere ovog ljeta, a sada znamo kada će treća sezona Mandalorianca debitovati. Respawn Entertainment objavila je prvi trailer za Star Wars Jedi: Survivor, koji izgleda nevjerovatno i čini se da dokazuje veliku vezu sa TV serijom Obi-Wan Kenobi.

Ako ste mislili da stvari ne mogu krenuti na bolje, glavni omiljeni glumac iz Ratova zvijezda sada će se vratiti u franšizu. Tako je. Liam Neeson se zvanično vraća u franšizu Star Wars, ponavljajući svoju kultnu ulogu Qui-Gon Jinna. Neeson će se pojaviti u novonajavljenom Star Wars: Tales of the Jedi.

Nadolazeća animirana antologijska serija od šest epizoda duboko će zaroniti u živote šest Jedija predstavljenih u eri prequela, uključujući Qui-Gona i Ahsoku. Možda je to za sada samo povratak samo preko glasa, ali nakon godina nade da ćemo još jednom vidjeti Qui-Gona, ovo je dobrodošla vijest.

To slijedi nakon komentara koje je Neeson dao ranije ove godine u vezi s povratkom u franšizu. Rekao je: „Kad bi to bio film. Da, ja sam pomalo snob kada je TV u pitanju, moram priznati. Jednostavno volim veliki ekran”, i evo povratka na TV.

Obožavatelji koji su prisustvovali Star Wars Celebration također su uočili ljubičasti svjetlosni mač Mace Windua u konceptu za Ratovi zvijezda: Tales of the Jedi, iako Winduovo ime nije spomenuto drugačije. Moguća zadirkivanja uskršnjim jajima? Možda ćemo vidjeti povratak i Samuela L Jacksona.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.