Prijavi se

Registruj se

Lost Ark ovog meseca dobija prvi legion raid i modernu odeću!

Lost Ark je jedna jako zanimljiva igra, kako konceptom tako i što je prvo lansirana za istočno tržište. Samim tim su developeri trebali da odluče kada će na zapadnu verziju dodati ostali endgame sadržaj. Odlučili su.


Kako se navodi, ovog meseca će se pojaviti legion raidovi. To je opisano kao „teške timske aktivnosti koje zahtevaju timski rad da bi se razumela i izvršila strategija neophodna za suprotstavljanje jedinstvenim karakteristikama, sposobnostima i mehanikom svakog komandanta legije“.


Prvi raid koji će se pojaviti jeste Valtan raid. Valtan će sadržati novi nivo retkosti. Materijali osvojeni kroz raid se mogu pretvoriti u relic gear. Ovaj legion raid je za 8 igrača i za normalnu težinu igrači će morati da budu barem level 1415, a za tešku 1445. Pored toga će imati 2 gatea i uvešće neke nove mehanike.


Smilegate ima još planova za ovaj mesec. Dolazi nova klasa zvana Destroyer. Lost Ark je verovatno i jedini MMO u kom igrači traže više kozmetike tako da je Smilegate odlučio dodati više skinova i to modernih. Pored toga će doći i nove guild aktivnosti i Deskaluda Guardian raid.


Majsko ažuriranje će uključiti još dosta sadržaja poput dosta novih questova i drugog open world sadržaja. Ako vas zanima detaljno šta dolazi u Lost Ark i kakvi su planovi developeri, najbolje je da pogledati zvanični sajt.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.