Prijavi se

Registruj se

LOST ARK PREŠAO BROJU OD 20 MILIONA IGRAČA

Lost Ark, besplatni MMORPG, nastavlja da privlači publiku!

U prva tri dana nakon lansiranja na Zapadu, Lost Ark je privukao 4,7 miliona korisnika, a trenutno više od miliona igrača dolazi iz Sjeverna Amerike, Evrope, Južne Amerike i Australije. Smilegate je objavio da ukupan broj igrača iznosi 20 miliona (zajedno sa Azijom).

Kristof Hartman, potpredsjednik Amazon Games, rekao je:

„Sve u svemu, uzbuđenje koje okružuje Lost Ark iz cijelog svijeta je fascinantno, o čemu svjedoči sve veći broj globalnih igrača. Zajedno sa Smilegate-om, posvećeni smo podršci rastućoj zajednici uz plan ažuriranja u godinama koje dolaze.”

Lost Ark je i dalje jedna od najhvaljenijih igara širom svijeta, sa ukupnim rezultatom od 83 na OpenCritic-u i 81 na Metacritic-u za masivni otvoreni svijet igre i kvestove, detaljan sistem borbe i odlične vizuelne efekte. Najveći broj istovremenih korisnika bio je 1,32 miliona, što je drugi najveći broj u jistoriji Steam-a.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.