Prijavi se

Registruj se

Microsoft je za 14. juni najavio produženu verziju Xbox Games Showcasea

Micorosft će tokom Xbox & Bethesda Games Showcase 2022 predstaviti dosta novih projekata i pokušati nas ovjeriti da iza svih onih moćnih akvizicija stoje veliki hitovi.

U nedjelju 12. juna će se održati ovogodišnji Xbox Show i definitivno nas očekuje spektakularna prezentacija krcata najavama i iznenađenjima. Koliko je Microsoft ozbiljan ove godine i koliko zapravo ima da pokaže dokazuje najava dodatnog showcasea dva dana poslije.

Tako je, 14. juna će biti održan Xbox Games SHowcase Extended event. Event će trajati 90 minuta i vidjet ćemo nove trailere i dobiti konrektnije i detaljnije uvide u nadolazeće naslove.

Kao što je uvijek i slučaj, naša redakcija će vas informisati o svim dešavanjima sa ovih evenata.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.