Prijavi se

Registruj se

Minecraft: The Wild update dolazi napokon 7. juna!

Minecraft: The Wild poznat i kao Minecraft 1.19 će biti lansiran 7. juna ove godine!


Čekanje na Minecraft 1.19 je skoro gotovo. Već duže vreme se ćuti o potencijalnom datumu izlaska, ali je Mojang napokon rešio da ga otkrije i samim tim znamo da Wild update stiže 7. juna.


Ažuriranje je u potpunosti predstavljeno na Minecon Liveu prošle godine i neke funkcije koje su tu najavljene, a bilo je planirano da pre izađu će izaći zajedno sa Wild ažuriranjem. Wild uvodi dva nova i velika bioma.


Jedan od tih bioma se zove Deep Dark i kao što i samo ime kaže, odvijaće se u podzemlju. Tu ćete morati da se krijete od možda i najopasnijeg neprijatelja u Minecraftu do sada zvanog warden.


Drugi biom je znatno mirnija lokacija. Mangrove swamps će sa sobom doneti novu vrstu drveta, ali i novi recept za blato. Da, dobro ste pročitali. Sada ćete uz vodu i zemlju moći da napravite blato. Još jedan dodatak su žabe.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.