Prijavi se

Registruj se

Modern Warfare 2 bi trebao vratiti Call of Duty franšizu na Steam

Artwork iz Call of Duty: Modern Warfare 2 pojavio se na Steam-u, što sugeriše da se serijal možda vraća na Valveovu platformu po prvi put poslije sedam godina.

Artwork, koji je prvi objavio korisnik Reddita Kalinine, prikazuje Ghosta sa naslovne slike igre u baneru koji upućuje igrače da „istraže punu franšizu“. Poslednja igra Call of Duty koja je objavljena na Steam-u bila je Call of Duti: WWII, koja je objavljena 2017.

Od tada su novi Call of Duty naslovi na PC-u lansirani isključivo kao dio Activision-ovog Battle.Neta.

Activision je nedavno objavio da je datum objavljivanja za Call of Duty Modern Warfare 2 28. oktobar 2022. Pored najave, Activision je objavio trailer, otrivajući grafiku za igru Infinity Ward-a i neke od glavnih likova.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.