Prijavi se

Registruj se

NA AUKCIJI SE POJAVIO NEIZREZANI LIST PRVE GENERACIJE POKÉMON KARATA

Zašto kupiti jednu kartu na aukciji kada ih možete kupiti 99 odjednom!

U zadnje vrijeme se pojavljuje veliki broj skupih, rijetkih Pokémon na aukciji, čak se pojavljuju i čitave kutije takvih karata. Sada je na aukciju stiglo nešto sasvim drugačije: čitav list Pokémon karata koji nikad nije stigao do svojeg pakiranja.

List sadrži 99 karata i dio je Pokémonovog prvog izlaska na zapadno tržište krajem 20. stoljeća. Ovo nije loša selekcija 99 karata; tu je 16 shiny karata koji uključuju Charizarda i Blastoise-a te jako puno Mew karata.

Eh da, tu je i Machamp. Točnije, ovdje je 32 Machampa.

Ovaj list karata je zapravo vrlo fascinantan, iz više razloga:

  1. Teoretski, nakon kupnje, sami možete izrezati list i dobiti 99 normalnih Pokémon karata. Čak i postoje uređaji koji bi vam pomogli pri preciznom rezanju tako da ne uništite karte, no sama pomisao na odraslu osobu koja sjedi za stolom i pažljivo reže kartu po kartu mumljajući sebi u bradu baca me u napade smijeha
  2. Ovo je rijetki i precizni odgovor na to kolike su vam šanse da dobijete određenu kartu. Realno, svaki put kada otvorite paket Pokémon karti, kakve su vam šanse da ćete osvojiti Pikachu-a, a ne recimo Machamp-a? Ukoliko ćemo gledati na ovaj list, vrlo vjerojatno ćete dobiti Machamp-a.
  3. Ovo je iskreno jako dobar prikaz onoga što se događa iza zavjesa! Na samom vrhu lista postoji tekst koji glasi “OKAY FOR COLOR + FIT 11-30-98 7:25am” što znači da je ovaj list posljedica testa i također prikazuje datum novembra 1998. godine, što je par mjeseci prije glavnog izlaska igre u SAD-u. Ovaj list je zapravo jedan od Pokémon-ovih povijesnih relikvija, pogotovo kad je jedno vrijeme proveo na zidu CEO-a Wizards of the Coast, kompanije koja se bavi pravljenjem karata u SAD-u.

Bidding je trenutno stao na $34,000 dolara. Aukcija traje do 24.02.2022. godine.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Luka Blažević

Urednik

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, igra i najvažnije, živcira Adija.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.