Prijavi se

Registruj se

Na Summer Games Fest prikazan trailer za Street Fighter 6 u kojem se vratio Guile

Capcom je pokazao povratak klasičnog lika Guile u Street Fighter 6.

Prikazan na Summer Game Fest-u, naš prvi pogled na najnoviju verziju Guilea uključivao je Guilea s kozjom bradicom koji se borio protiv Lukea i Ryua pored borbenih aviona i ratnih brodova, i pokazao svoje klasične poteze.

Street Fighter 6 je dugo očekivani nastavak franšize Street Fighter. Kao što je nedavno otkriveno u PlayStation State of Play, Street Fighter 6 će vidjeti likove koji se vraćaju kao što su Ryu i Chun-li, kao i nova lica.

Street Fighter 6 će sadržavati i klasične kontrole i novi modernizovani sistem za nove igrače koji će evoluirati iz prethodne šeme kontrole.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.