Prijavi se

Registruj se

Najnovije ažuriranje za PC GTA V nagovještava Enhanced Edition

Da li Grand Theft Auto V dobija besplatnu Enhanced Edition nadogradnju na računaru?

Prema GTANetu, Rockstar-ovo najnovije PC ažuriranje za GTA V je dodalo Enhanced Edition fajlove u igru, što sugeriše da je Enhanced Edition planirana za PC. Do sada je Enhanced Edition objavljanje samo za PlayStation 5 i Xbox Series X/S konzole.

Na PlayStation 5 i Xbox Series X/S, Grand Theft Auto V Enhanced Edition podržava nove vizuelne karakteristike, uključujući poboljšano zamućenje pokreta, nadograđen anti-aliasing i podršku za ray-tracing i HDR.

Reference na Gen 9 konzole u najnovijoj PC zakrpi Grand Theft Auto V izgleda da potvrđuju da je poboljšana verzija PC verzije Grand Theft Auto V u izradi.

U ovom trenutku nije poznato kada će PC verzija Grand Theft Auto V biti ažurirana kako bi postala “PC Enhanced Edition”, što znači da ćemo morati čekati da Rockstar objavi zvaničnu najavu.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.