Prijavi se

Registruj se

Napokon smo dobili next-gen grafiku kakvu smo čekali

Korejski NCOFT najavio je Project M, interaktivni film rađen u Unreal Engine 5, koji se odlikuje filmskom razinom produkcije i živopisnom grafikom.

Francuski studio Quantic Dream bacio se u svijet Star Warsa pa od njih do daljnjega nećemo vidjeti interaktivne drame poput Heavy Raina ili Detroita. Ta praznina dala je hrabrosti južnokorejskom NCSOFTu da se baci na produkciju visokobudžetnog interaktivnog filma koji nosi radni naziv Project M. Razvijaju ga u Unreal Engineu 5, ekskluzivno za konzole.

Project M po svemu sudeći neće biti igra u kojoj će se likove kontrolirati izravno. Umjesto toga donosit ćemo odluke i povlačiti poteze za njih, najčešće kroz QTE sekvence. Priča će biti drama, a uključivat će ubojstvo žene i osvetu njezinog partnera, koji se nađe na meti nepoznatih atentatora.

Prvi kadrovi igre definitivno izgledaju atraktivno, pogotovo u segmentu modela likova i ekspresija na njihovim licima. Kosica se isto tako fino vijori! E sad… je li to next-gen? Zavisi koga pitate – neki će primijetiti kako nema sustav gužvanja plahti u realnom vremenu.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.