Prijavi se

Registruj se

Navodno će GTA VI pratiti priču brata i sestre

Izgleda da smo blizu zvanične najave GTA VI jer se sve više i više glasina pojavljuje.

Leaker pod nadimkom Matheusvictorbr je putem svog Twitter profila potvrdio glasine da će GTA VI imati više igrivih protagonista, kao i djelić vremenskog perioda u koji će najnoviji nastavak Grand Theft Auto franšize biti smješten.

Prema ovom leakeru, GTA VI bi se trebao odvijati u 2003. godini i pratiti priču brata i sestre, koji će biti razdvojeni nakon ubistva njihovih roditelja. Igra bi trebala imati prilagodljivu mapu što znači da sve vaše odluke i radnje u igri će uticati na sam izgled mape.

S obzirom da je GTA serijal uvijek pomjerao granice, očekujemo vrhunsku igru i vrhunsku tehnologiju izrade. Nadamo se da ćemo uskoro dobiti više zvaničnih informacija.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.