Prijavi se

Registruj se

Navodno Ubisoft radi na potpuno novoj Prince of Persia igri

Remake, remaster ili šta će već biti ranije najavljeni Prince of Persia projekat još uvijek nije ugledao svjetlost dana.

Prema Xfire izvještaju insidera industrije Toma Hendersona, Ubisoft radi na novoj Prince of Persia igri i to je 2.5D igra koja je opisana kao da vuče inspiraciju iz Ori serije Moon Studios-a.

Tvrdi se da Ubisoft Montpellier radi na projektu, vjerovatno zajedno sa drugim Ubisoft studijima.

Nova igra Prince of Persia je navodno jedan od 20 Ubisoft naslova koji se spremaju za najavu u bliskoj budućnosti.

Rečeno je da oni uključuju nekoliko nenajavljenih naslova kao što su nastavak Immortals Fenix Rising, The Crew 3 i Assassin’s Creed Rift.

Nekoliko izvora je reklo Hendersonu da Ubisoft planira veliku digitalnu najavu igara, koja je trebalo da bude emitovana prie potencijalne E3 konferencija, ali da su ti planovi možda stavljeni na čekanje zbog nedavnih svjetskih događanja.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.