Prijavi se

Registruj se

Netflix pravi Tekken anime, stigao je prvi trailer

Serijal će pratiti Jin Kazamu na putu osvete koji će ga dovesti do King of Iron Fist turnira.

Netflix je objavio još jedan naslov koji će spremiti u svoju rasteću biblioteku filmova i serija. Planiraju izdati Tekken: Bloodline anime kasnije ove godine i otkrili su serijal sa teaser trailerom. Još nismo dobili točan broj epizoda niti njihovu duljinu no sažetak navodi kako će se fokusirati na Jin Kazamu koji se pridružio serijalu igara u Tekken 3.

Za razliku od nekih drugih game serijala iz kasnih ’90tih, Tekken do sada nije imao nikakav pokušaj prenošenja priče sa videoigre na TV ekrane. Onih par pokušaja su famozno propali i dobili smo jako loš akcijski film koji je poznat po tome da je jedan od 43 filmova koji imaju 0% rating na Rotten Tomatoes od strane kritika. U jednom trenutku, producent/direktor Tekken serijala, Katsuhiro Harada tweetao je svoj mišljenje o filmu: “Nismo mogli nadgledati produkciju; sve u svemu to je bio jedan jako okrutan ugovor. Uopće nismo zainteresirani u taj film.”

Nadajmo se da će Netflix napraviti jedan jako dobar anime, pogotovo nakon što su imali uspijeh sa Arcane i DotA animiranim serijama.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Luka Blažević

Urednik

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, igra i najvažnije, živcira Adija.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.