Prijavi se

Registruj se

Nightdive želi da sledeći remaster bude za originalnu Unreal igru!

Prošle godine nam je Nightdive dao Quake remaster koji je sa sobom nosi čak i podršku za 4K. Izgleda je sledeći remaster koji dolazi za Unreal igru!


Prema tvitu izvršnog direktora studija zvanog Stephen Kick, nakon remastera Quakea Cliff Bleszinski je kontaktirao Epicovog izvršnog direktora Tim Sweeneya i rekao kako originalni Unreal iz 1998. zaslužuje isto remaster kao i Quake. Tim Sweeney tek treba da odgovori.


Sam Unreal serijal je svoju slavu doživeo zbog multiplayera dok je originalna igra imala i odličnu singleplayer kampanju koja je počinjala bekstvom iz zatvora. Igra je služila da pokaže grafičke mogućnosti novog Unreal enginea. Pored grafičke strane, Unreal je bio poznat i po dobroj zvučnoj podlozi i raznovrsnosti oružja.


Što se tiče poboljšanih izdanja, Nightdive Studios je do sada uradio remaster ili remake za Blood, Doom 64, Sin, PowerSlave, Strife, Shadow Man, a upravo sada rade i na remakeu originalnog System Shocka.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.