Prijavi se

Registruj se

No More Heroes 3 dolazi na sve platforme ove jeseni!

Već smo dobili PC portove za prve dve No More Heroes igre, a sada saznajemo kako ove jeseni dobijamo i treću koja će se pojaviti i na konzolama nove i stare generacije.


No More Heroes je akciono avanturistički hack and slash serijal koja dolazi od Goichi Suda poznatog i kao Suda51. Serijal je dobio ime po britanskom albumu od The Stranglersa. Prva No More Heroes igra se pojavila 2007. godine, druga se pojavila 2010., a treća 2021. i sada ćemo sve tri moći da igramo na PC-u.


Sam serijal je poznat po svom apsurdnom humoru. No More Heroes igre kombinuju brzu akciju sa istraživanjem malog, ali lepog otvorenog sveta. Tu postoje i razne mini igre koje se mogu igrati unutar glavne igre. No More Heroes 3 je izašao kao ekskluziva za Nintendo Switch, ali izgleda da su se developeri rvali sa hardverskim ograničenjima te konzole.


Zbog tih ograničenja znamo da će port na druge platforme imati poboljšane vizuale. Precizan datum lansiranja porta nije poznat. Sve što znamo je da će to biti ova jesen i da će uskoro krenuti prednarudžbe sa cenom od 60 dolara.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.