Prijavi se

Registruj se

Nova avantura u Sea of Thievesu ubacuje najrjeđu ajkulu

The Shrouded Deep je prizvao duha!

Sa novim sistemom ažuriranja, igrači Sea of Thievesa mogu iskusiti ograničene vremenske avanture u ovom svijetu. Ova malena ažuriranja nude dijelove narativnog sadržaja koje igrači mogu istražiti – poput misteriozne magle koja je obuhvatila Golden Sands Outpost ili spašavanje stanovnika iz kamenih utvrda podignutih iz mora.

Kada jedna avantura ode, druga dolazi da zauzme njeno mjesto u svijetu. U sljedećoj avanturi igrači će prizvati legendarnog megalodona u potrazi za moćnim artefaktom.

Rare je objavio kratki teaser za Shrouded Deep, u kojem dugogodišnji lik i zvijezda prve ekspanzije igre Merrick zloslutno mrmlja o artefaktima, svjetovima između i albino omotanoj ajkuli duha. Merrick je prekinut kada se Belle, naša duhovna saveznica iz prethodnih Avantura, pojavi na nedavno obnovljenom brodu: Killer Whale. Dugogodišnji igrači Sea of ​​Thieves znat će “Killer Whale” kao olupinu broda kojim je Merrick jednom plovio i koji služi kao istaknuta podvodna znamenitost.

Avantura će biti dostupna od 21. aprila do 12. maja. Ove avanture su vremenski ograničene i traju uz game pass.

Avanture su uglavnom narativne, što znači da igrač može pratiti sveobuhvatnu priču dok igra. Do sada smo viđali španske duhove i spektralne prijatelje pirate, tako da je intrigantno razmišljati o tome šta bi moglo biti sljedeće.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.