Prijavi se

Registruj se

Nova igra od Nacona “Hell is Us” izgleda kao Death Stranding s mačem

Publisher Nacon i developer Rogue Factor najavili su svoj novi akcijski avanturistički IP, Hell is Us.

U zajedničkom saopštenju za javnost, kompanije su dale kratak i pomalo zastrašujući sinopsis za igru. Hell is Us će nam pružiti mračni svijet u kojem natprirodna stvorenja liče na drevne nadgrobne spomenike a protagonista se koristiti oružja posebno iskovana za borbu protiv ovih čudovišta.

Uz ovu najavu, debitovao je i teaser. Ovaj teaser pomalo ima Kojima vibracije i pokazuje distopijsku zemlju igre, koju je razorio građanski rat. Prema riječima Eda Nightingalea, “To je kao Death Stranding sa mačem”.

Na čelu ovog novog projekta je kreativni direktor Jonathan Jacques-Belletête, čiji prethodni radovi uključuju Deus Ex: Human Revolution, Deus Ex: Mankind Divided i nedavno Marvelove Čuvare galaksije.

“Oduševljeni smo što možemo konačno da najavimo ovu igru,” rekao je šef Nacona Alain Falc.

“Naš cilj s Hell is Us je vratiti istinsku avanturu i istraživanje”, dodao je Jacques-Belletête.

Hell is Us pridružuje se novopotvrđenoj igri Tomb Raider koja se razvija u Unreal Engineu 5. Iako tačan datum još nije određen, Hell is Us bi trebalo da bude objavljen u nekom trenutku sljedeće godine za PC, PlayStation 5 i Xbox Series X/S.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.