Prijavi se

Registruj se

Novi Hogwarts Legacy snimci bi mogli ukazivati na najtraženiju karakteristiku igre!

Fanovi veruju da je kroz novi video na YT-u najavljena nova funkcija za koju su molili još otkad je igra najavljena.


Za slučaj da ne znate, Hogwarts Legacy je magična avantura smeštena u školu čarobnjaštva Hogwarts početkom 19. veka. Biće otvorenog sveta i moći ćemo da istražujemo i veliku okolinu oko zamka. S obzirom da je u pitanju Harry Potter igra, to ćemo raditi na metli.


Ono što su se fanovi nadali je da će u mini igrama unutar same igre postojati quidditch. Quidditch je vrsta sporta i teren za isti se pojavio u traileru za igru, ali u čestim pitanjima se samo pominju trke na metlama i časovi letenja na koje treba da idemo.


Juče je postavljen novu video u kom su prikazane lokacije iz igre tokom noćne oluje. Ovaj video nije bio namenjen ni za kakav prikaz novih stvari, ali vrlo brzo nakon što je video objavljen fanovi su bili ubeđeni da će quidditch biti prisutan u igri.


Do toga se došlo jer se u videu pojavila prodavnica za quidditch opremu. Za sada nema nikakve potvrde pa je najbolje samo smanjiti očekivanja jer biste mogli ostati razočarani kad igra izađe.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.