Prijavi se

Registruj se

Novi Rage engine će omogućiti impresivnu grafiku za GTA VI

Očekivanja od nastavka Grand Theft Auto serijala su ogromna!

Dok čekamo Rockstar da nam zvanično otkrije GTA VI, na sedmičnom nivou se pojavljuju novi leakovi. Ovaj put, Chris Klipper, poznati Insider, tvrdi da će GTA VI posjedovati impresivnu grafiku a za to će biti zaslužan novi Rage Engine.

Chris je putem svog Twitter profila objavio da po svemu onome što čuo i vidio, da će nastavak Grand Theft Auto franšize biti impresivan jer će raditi na Rage 9 engineu. Klipper kaže da će Rage 9 nadmašiti i Unreal Engine 5.

GTA VI će vjerovatno kao i svaki GTA do sada biti ispred svog vremena. Očekivanja su velika i nadamo se da će Rockstar što prije objaviti trailer.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.