Prijavi se

Registruj se

Novo Windows 11 ažuriranje popravlja bag sa kojim su se neki računari pokretali 40 minuta!

Novo ažuriranje Windows 11 je popravilo dosta grešaka od kojih je jedna bila da se mašina pokreće 40 minuta.


Još pre nekoliko dana stiglo je Windows 11 ažuriranje sa nazivom KB5012643 koje sa sobom nosi razne izmene i popravke. Promene se tiču interfejsa i tako će sad malo drugačije izgledati ikona za vremenske prilike na traci zadataka. Ispravljenja je i greška koja nije dozvoljavala korisnicima da minimiziraju aplikacije.


Ono što je verovatno i najbitnije je da je popravljenja greška koja je uzrokovala da u toku pokretanja OS-a neki programi kasne što je dovodilo do toga da se računar pokreće 40 minuta. Verujem da niko ne želi da mu se ovo dešava jer zamislite samo situaciju da kliknete dugme za paljenje i vratite se za pola sata, a vaša mašina još nije spremna.


Još jedan veći problem sa curenjem memorije kada računar radi u 24/7 režimu je popravljen. Svakako, da li je Windows 11 spreman za nas igrače, ostaviću da sami procenite.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.