Prijavi se

Registruj se

OSNOVANA PROFESIONALNA ESPORTS ORGANIZACIJA POD IMENOM MONAD ESPORTS

Bosanskohercegovačka kompanija za digital marketing – MonetizeAd, nakon Monad Games-a i njihovog projekta Hexahero, pristupila je osnivanju profesionalne eSports organizacije pod imenom MONAD eSports.

Sa namjerom kreiranja ozbiljnih uspjeha i stvaranja kvalitetnog imena na domaćoj i svjetskoj sceni, MONAD eSports oformio je CS:GO ekipu i potpisao ugovor sa poznatim momcima na našoj eSports sceni, te tim činom osigurao kvalitetan mladi roster koji bi mogao postići tražene rezultate.

4februara u prostorijama MonetizeAd kompanije u Sarajevu održano je potpisivanje ugovora i zvanično predstavljanje novog rostera MONAD eSports-a.

Novi članovi MONAD-a su postali:

Lenji

miksozzz

FIOKA

tobio

svn

okin

Endless. (Trener)

Također, MONAD je prijavljen da ove sezone učestvuje u najpoznatijem bosanskohercegovačkom CS:GO takmičenju BIH LEAGUE Season 5, te se nadamo da će ovi momci pokazati zavidan kvalitet, kako individualno, tako i timski!

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.