Prijavi se

Registruj se

Otkrivene julske besplatne igre za Playstation Plus pretplatnike

Besplatne PlayStation Plus Essential igre iz jula 2022. otkrio je njihov uobičajeni insider.

Korisnik Dealab-a billbil-kun, koji je tačno objavljivao PS Plus ponudu skoro svakog mjeseca od septembra 2021. godine, otkrio je za šta tvrde da su novi naslovi koji dolaze na uslugu u julu.

Nova serija igara navodno uključuje Crash Bandicoot 4 i Man of Medan, prvu igru u antologiji The Dark Pictures.

Prema Billbil-kunu, tri igre dostupne od 5. jula do 2. avgusta biće:

  • Crash Bandicoot 4: It’s About Time (PS5/PS4)
  • The Dark Pictures: Man of Medan (PS4)
  • Arcadegeddon (PS5/PS4)

PlayStation Plus Essential je novo ime za osnovnu pretplatničku uslugu PS Plus, gdje igrači dobijaju pristup za nekoliko „besplatnih“ igara svakog mjeseca.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.