Prijavi se

Registruj se

Otkriveni novi detalji za Horizon TV seriju

Otkriveni su prvi detalji o ekipi koja radi na Sony-evoj predstojećoj TV adaptaciji Horizon-a.

Kako je primijetio novinar Jeff Grubb, spisak članova ekipe koji rade na projektu postavljen je na sajtu Saveza direktora Kanade u Ontariju.

Lista sadrži 27 imena, uključujući prvog pomoćnika režisera Džeka Boma (The Boys, Resident Evil: Welcome to Raccoon City) i umjetničkog direktora Michele Bradi (The Expanse, Saw 2).

Sony je u maju najavio da radi na TV adaptaciji Horizonta, koja će se emitovati na Netflix platformi.

Grubb je kasnije tvrdio da se serija zove Horizon 2074 i da će se odvijati u dvije vremenske linije.

Igre za PlayStation, Horizon Zero Dawn iz 2017. i Horizon Forbidden West iz 2021., smještene su oko 1.000 godina nakon pada čovječanstva, tako da na osnovu detalja gore očekujemo da će to biti svojevrsni uvod u taj svijet.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.