Prijavi se

Registruj se

Ovog ljeta vraća nam se The Future Games Show

Na Showu će biti prikazano preko 40 igara, a stream počinje u 21:00 GMT+1 11.06.

The Future Games Show se vraća ovog ljeta i prikazuje preko 40 igara na PC-u i konzolama. Show počinje u subotu, 11. Juna u 21:00 po našem vremenu te se prikazuje na Twitch, Facebook, YouTube, Twitter i GamesRadar platformama.

Show će nastaviti raditi prema programu Spring Future Games Show te se planira i treći show oko Gamescom sajma ove godine. Show će biti praćen raznim najavama koje možete pratiti na njihovom Twitter profilu. Stiže nam ljeto i stižu nam kvalitetni sajmovi. Napokon nakon dvije godine patnje i dosade!

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Luka Blažević

Urednik

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, igra i najvažnije, živcira Adija.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.