Prijavi se

Registruj se

Pet novih Steam igara koje ste propustili u maju!

U proseku svakog dana na Steamu bude objavljeno oko 10 novih igara, a mi vam predstavljamo 5 najzanimljivijih.


To što 10 igara bude objavljeno na dnevnom nivou je i dobro i loše. Dobro je jer imamo šta da igramo, ali je loše jer je preteško pratiti takve stvari. Zbog toga smo vam mi napravili listu sa igrama koje ste verovatno propustili. Klikom na ime svake igre možete otići na zvaničnu Steam stranicu iste. Još jedna bitna stvar – nisu sve igre izašle, ali će izaći do kraja maja što nije još dugo čekanja.


Recursive Ruin


Datum izlaska: 18. maj
Cena: 13.49e


Recursive Ruin je puzzle igra u prvom licu smeštana u beskonačni rekurzivni svet kako kaže Steam stranica. Upravo tim terenom će biti neophodno manipulisati kako bismo rešili neke teške zagonetke dok se još borimo sa tugom. Na ovom putovanju će nam pomoći i Behemoth – mačka koja predstavlja našeg vernog pratioca. Pored toga, navodno će biti još mnogo bizarnih likova. Zaista zanimljivo deluje i vredno je bar pogledati.


Dread X Collection 5


Datum izlaska: 21. maj
Cena: 9e


Dread X Collection 5 je, kao što i ime kaže, više od jedne igre. Radi se ovde o kolekciji Dread X horror igara gde ćemo moći da igramo 12 indie horror naslova. Ova kolekcija će doneti potpuno novu priču u sveobuhvatni Dread X univerzum, a pored toga će biti i dosta iznenađenja dok se zabavljamo kroz različite žanrove.


Deadcraft


Datum izlaska: 20. maj
Cena: 22e


Nedostaje vam zombie igara, ali vam je dosadio klasičan koncept istih? Imam pravu stvar za vas. Ovoga puta ste u ulozi čoveka koji je polu-zombi i koji treba da preživi tako što će oformiti svoju armiju mrtvih u bobri sa drugim mrtvima. Uzgajaćate zombije kao cveće i koristiti sve što vam dopadne do ruku kako biste preživeli. Sve u svemu, Deadcraft deluje kao jedna jako zanimljiva igra.


Virtual Circuit Board


Datum izlaska: 21. maj
Cena: 13e


Virtual Circuit Board je minimalistički logički simulator zasnovan na crtanju logičkih kola složenih onoliko koliko želite. Budite samo oprezni, jer Virtual Circuit Board nema unapred dizajnirane nivoe i probleme koje treba rešavati tako da je to simulator u pravom značenju te reči.


Eternal Threads


Datum izlaska: 19. maj
Cena: 27e


Za kraj imamo još jednu puzzle igru i to opet iz prvog lica. Ovo je igra za jednog igrača koja vam daje mogućnost da manipulišete vremenom. Radnja se odvija u modernoj Engleskoj gde je vaš posao da ispitate odluke i događaje koji su doveli do fatalnog požara u kući i sa mogućnosti da manipulišete vreme da sprečite katastrofu. Možete se vratiti 7 dana pre tog događaja i moraćate da stalno putujete u sadašnjost i prošlost kako biste razumeli šta se desilo. Ukratko, jako zanimljiva igra.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.