Prijavi se

Registruj se

PET NOVIH STEAM IGARA KOJE STE SIGURNO PROPUSTILI – 07.02.2022

S obzirom da Steam ima i previše igara i da neki naslovu prođu ispod radara, mi ćemo da ih pronađemo za vas!

Prosječnog dana na Steam-u se objavi desetak novih igara. I dok mislimo da je to dobra stvar, razumljivo može biti teško pratiti. Potencijalno uzbudljivi dragulji sigurno će se izgubiti u poplavi novih stvari za igranje osim ako ne pregledate svaku pojedinu igru koja je objavljena na Steamu. Dakle, upravo smo to uradili.

Land of Screens

Land of Screens je avanturistička igra koja se bavi društvenim odnosima. Nakon raskida, protagonista Holland treba da izađe iz kuće i da se udalji od ekrana da bi nastavio dalje, ali “bez obzira gdje Holand ide da pokuša da pobjegne, svi su zalijepljeni za svoje ekrane.” Ono što slijedi je serija point ‘n’ click set komada o poteškoćama druženja u doba pametnih telefona, od kreatora Half Past Fate i Circadian City.

The Hundred Year Kingdom

The Hundred Year Kingdom je city builder na poteze koji vas izaziva da njegujete sretnu civilizaciju unutar 100 pokreta. Ne zvuči kao posebno stresna simulacija: nema rata ili diplomatije o kojoj biste trebali brinuti, a cijelo vrijeme vas vodi “mitska mlada boginja” po vašem izboru.

Content

Još jedna point ‘n’ click avantura, ovog puta o influenceru čiji video snimci o mačkama više ne privlače publiku kao nekada. Protagonist Entoni treba da smisli neki sadržaj koji je mnogo privlačniji od prelepe mačke: treba mu nešto mračno, nešto ružno, nešto zlo.

I don’t think I’ve walked this stretch of road before

Evo kratke narativne igre o – da – hodanju duž puta. Steam stranica je posuta deskriptorima kao što su “zamišljeno” i “nevjerojatno”, a trailer to definitivno potvrđuje. Dok se krećete ovim usamljenim putem, naići ćete na “fragmente” sa kojima možete komunicirati, a sve to kulminira ka “priči o ličnom obračunu sa nadom”.

The Tribulation Entanglement

Teško je reći koliko dobro prolazi The Tribulation Entanglement kao akcioni platformer, ali njegov umjetnički stil je apsolutno brilijantan. Nailazeći na noćnu moru, monohromatski prikaz Axiom Vergea, pikselska umjetnost ovdje izgleda gotovo ručno nacrtana.

https://www.youtube.com/watch?v=Rxmi2fxb44o

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.