Prijavi se

Registruj se

PHIL SPENCER ŽELI ZADRŽATI CALL OF DUTY NA PLAYSTATION-U

Spencer je malo prosvijetlio Microsoftove planove za za Activsion Blizzard.

Microsoftova kupnja Activision Blizzarda izazvala je dozu panike i nervoze među vlasnicima Call of Duty igre na PlayStation konzoli. Hoće li Call of Duty naslovi u budućnosti biti ekskluzivni za Xbox? Realno, prospekt nije bio toliko divlji: I Starfield i Elder Scrolls 6 će biti naslovi koji će izaći isključivo na Xbox-u i PC-u – odluka koja je nastala nakon Microsoftove kupnje Bethesda Studios.

Do sada, Microsoft se držao obećanja da će “sve planove koje su kompanije napravile ispuniti i držati ih se”, i da “neće imati nikakvih planova micati naslove sa određenih platformi.” Phil Spencer je nakon toga tweetao:

Primijetite da se fokusirao isključivo na Call of Duty. Ostale velike Activision Blizzard igre poput Diablo, Overwatch, Hearthstone, Warcraft odjednom izgledaju kao da će biti Xbox ekskluzive, prije ili kasnije. Ova izjava je vrlo oprezno isplanirana, i činjenica da govori samo o Call of Duty-u daje nam puno doznanja.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Luka Blažević

Urednik

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, igra i najvažnije, živcira Adija.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.