Prijavi se

Registruj se

Pirati s Kariba: Johnny Depp biti će zamijenjen sa neočekivanom zvijezdom

Svi već znate za suđenje koje je u tijeku. Vjerojatno se većina vas pita hoće li se Johnny Depp vratiti u Pirate s Kariba?

Cijela situacija je već postala vrlo zbunjujuća. Prvo je Depp tvrdio da se ne želi više vratiti u franšizu. Zatim je njegov odvjetnički tim tvrdio da se Depp ipak želi vratiti no Disney mu to ne dopušta. Sljedeću informaciju koju dobivamo je da ga Disney ipak želi nazad?! Istina je skrivena negdje u ove tri tvrdnje. Možda nam u pronalasku može pomoći Jerry Bruckheimer, producent serijala.

Tokom intervjua za The Sunday Times’ Culture magazin Bruckheimer je otkrio da Disney planira novi filma Pirati s Kariba sa Margot Robbie u glavnoj ulozi, jer smatraju da se kapetan Jack Sparrow više neće vratiti. Kada je Bruckheimer upitan hoćemo li ikada više vidjeti omiljenog kapetana, odgovorio je da nije siguran te da budućnost još nije zacementirana. Naknadno je dodao da pripremaju dvije nove skripte za film. Jedna je sa Margot Robbie dok je druga bez nje.

Kako god bilo, uskoro dobivamo novi Pirates film. Ne znam za vas, no ja jedva čekam!

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Luka Blažević

Urednik

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, igra i najvažnije, živcira Adija.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.