Prijavi se

Registruj se

PlayStation Plus pretplatnici će dobiti jednu od najboljih igara iz 2021 godine

Potpuno novi, potpuno drugačiji PlayStation Plus bi trebao biti službeno predstavljen u junu, donoseći sa sobom niz novih besplatnih igara i pogodnosti na tri odvojena nivoa.

Sony je službeno potvrdio novu PlayStation Plus pretplatu,iako određene pojedinosti tek treba biti potvrđene. Još je jasno, na primjer, koje će klasične PlayStation i PlayStation 2 igre biti dostupne Premium pretplatnicima. Niti znamo koje će AAA igre tačno biti ponuđene onima na Extra nivou.

Za sada, sve što je Sony zaista obećao je da će Extra nivo omogućiti pristup za oko 400 „najboljih PS4 i PS5 igara“, uz obećanje nekih velikih imena.

Srećom, imamo barem neku ideju o tome šta Extra pretplatnici mogu očekivati, i izgleda da se definitivno mogu pripremiti za jednu od najboljih igara 2021. Returnal, kriminalno potcijenjena, proceduralno generirana sci-fi pucačina od developera Housemarque je lako jedna od najboljih ekskluziva za PlayStation 5 do sada. Zato sam tako oduševljen što je već potvrđena kao jedna od prvih besplatnih igara za PlayStation Plus Extra!

Ne mogu dovoljno naglasiti koliko je Returnal sjajan, ali to je zaista jedna od onih igara koje jednostavno morate igrati da biste sami razumjeli. Nadamo se da će se to upravo dogoditi u junu.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Luka Blažević

Urednik

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, igra i najvažnije, živcira Adija.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.