Prijavi se

Registruj se

PlayStation VR2 prvi je put uslikan u stvarnosti

Jedan se developer pohvalio fotografijom seta za PlayStation VR2, pa brzo obrisao objavu kako ne bi došao u probleme.

Izgled PlayStation VR2 seta nije tajna – Sony je kontrolere predstavio prošle godine, a početkom ove i izgled glavnog headseta. Međutim, do sada smo vidjeli samo kompjuterski renderirane slike pa je pažnju zato privukla prva fotografija fizičkog PlayStation VR-a 2.

Objavio ju je studio Bit Planet Games, tvrdeći kako ne krše ugovor sa Sonyjem. No, objavu su kasnije uklonili s Twittera, tako da su se možda ipak preračunali. U bilo kojem slučaju, ovo nam je prvi pogled na sve što bi trebalo doći u pakiranju, kao i na dužinu kabela kojim će se PSVR 2 spajati na PlayStation 5 konzolu.

Definitivno se može reći kako će proces spajanja PSVR-a 2 biti znatno brži i jednostavniji nego je to bilo s prvim PlayStation VR-om gdje je trebalo spojiti kameru i dodatnu jedinicu na TV i konzolu, a potom i na strujni priključak. S PlayStation VR-om 2 spajat će se samo jedan kabel u konzolu – i to je to. Svaki bi kontroler isto tako trebao imati svoj kabel za punjenje, ali sve u svemu ovo je barem triput manje kablova i triput manje posla nego s prvim PSVR-om.

Period lansiranja PlayStation VR-a 2 još nije poznat, kao ni cijena samog uređaja.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.