Prijavi se

Registruj se

Počelo najveće esport takmičenje na Balkanu!

Doritos Balkan League je počeo!

Žestoke kvalifikacije najavljuju da će ovogodišnji Doritos Balkan League pokidati! U prethodnih par nedelja imali ste priliku da gledate neke od najboljih regionalnih timova koji su se takmičili za prolazak u grupnu fazu. Čestitamo svima koji su se odvažili, a u grupnu fazu su prošli:

  • iNation
  • K1ck
  • WinX
  • 0to100

Doritos Balkan League je za one koji su odvažni, za najbolje među najboljima, i one koji igraju svoju igru na svoj način. Zato su direktan poziv dobili prestižni regionalni CS:GO timovi koji će uzeti učešće u ligi:

  • 4Glory
  • Blink
  • Bluejays
  • Strive in Chaos

Učešće Bluejays-a će biti posebno zanimljivo jer su pre 2 meseca bili rangirani u TOP 30 CS:GO timova na svetu. Veliki rispekt, ali Balkan je Balkan, videćemo ko će izaći kao pobednik.

Pratite grupnu fazu najvećeg regionalnog CS:GO takmičenja koje organizuje Tiltproof pod pokroviteljstvom brenda Doritos. Takmičari, poznati strimeri i ljubitelji gejminga se okupljaju na zvaničnom Doritos Discord serveru gde će pratiti sva dešavanja tokom lige, ali i novitete koje Doritos sprema. Uključite se i vi, čekamo vas!

Pratite sve Doritos Balkan League mečeve ovde !

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.