Prijavi se

Registruj se

Pogledajte kako izgleda Riverwood iz Skyrim-a u Unreal Engine 5

Ne brinite, nije nikakav novi Skyrim release!

Christian Gomm, environment artist iz studija Myrkur Games napravio je impresivni mock-up nekih od najranijih lokacija iz Elder Scrolls V: Skyrim u Unreal Engine 5.

Nakon što je sve više i više njegovih low-res projekata počelo probijati na Reddit, Gomm je započeo i sa nekim high-res zahtjevnim projektima.

Kvaliteta svjetla, modela i materijala je stvarno impresivna. Definitivno je napravila Riverwood isticajnim, upravo onako kako je selo izgledalo kada smo prvi put kročili u njega, prije 11 godina. Gomm je također rekreirao i Western Watchtower, mjesto na kojem se prvi put borite sa zmajem. Grafika nije sve, no moram priznati da je ovdje jako poboljšala stvari.

Ovo su još uvijek rani dani za Epicov Unreal Engine 5, no do sada smo vidjeli mnoštvo impresivnih projekata. The Matrix Awakens demo je također bio jedan od impresivnih, i ako je istina sve što kompanija tvrdi onda bi UE5 mogao biti kamen temeljac za novu generaciju video igara.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Luka Blažević

Urednik

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, igra i najvažnije, živcira Adija.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.