Prijavi se

Registruj se

Pojavile se ne službene informacije o prvoj Assassin’s Creed VR igri

Ezio se vraća a da li ćete ga moći igrati?

Ubisoft je još 2020. godine najavio da raddi na Assassin’s Creed VR igri. Od tada o njoj nismo čuli apsolutno ništa, sve do sada kada Tom Henderson donosi nove informacije.

Naime, Tom kaže da se igra zove Assassin’s Creed Nexus i da će biti značajno drugačija od ostatka igara u franšizi. Za početak, omogućit će nam igranje likovima iz prijašnjih igara kao što su Ezio, Connor i Kassandra. Najveća razlika će biti u strukturi igre, koja neće biti otvorenog svijeta.

Assassin’s Creed Nexus trebao bi se igrati iz prvog lica. Mehanike gameplaya obuhvatat će penjanje, skrivanje, krađu, otključavanje brava i borbu mačevima. Naravno, tu je i leap of faith.

Tom se nada da ćemo Assassin’s Creed VR igrati u narednih godinu dana.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.