Prijavi se

Registruj se

Ponovo se priča o novoj Silent Hill igri

Šta je maglovito, sivo i crveno? Tako je, to je Silent Hill!

Silent Hill važi za jedan od najboljih horor naslova u industriji video igara. Već godinama kruže glasine o novom nastavku, međutim Konami se nikada nije oglasio.

Prije nekoliko sedmica Konami je dopustio da im domena silenthill.com “ispadne iz ruku” i neko drugi je kupio tu domenu i usnovi ga pretvorio u stranicu s memovima gdje se ismijava Konami. Konami još uvijek nije otkupio domenu, što dovodi u pitanje budućnost Silent Hill franšize.

Originalni tvoran Silent Hilla, Keiichiro Toyama, trenutno radi na novom projektu pod nazivom Slitterhead i čini se da je u istom fazonu kao i njegov najpoznatiji rad Silent Hill.

Da li je onda zaista Silent Hill mrtav? Kako je primijetio korisnik Reddita LongJonSilver, Konami je nedavno ažurirao trademark za Silen Hill. Kao što svi znamo, ovo ni na koji način ne ukazuje na činjenicu da je nova Silent Hill igra u planu, ali je fascinantno što je trademark ažuriran za VR igre.

Zamislite da novu generaciju Silent Hill igre u VR-u?

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.