Prijavi se

Registruj se

Potpuno besplatno preuzmite stare Elder Scrolls igre

Na Steamu možete potpuno besplatno preuzeti primjere starih hitova The Elder Scrolls: Arena i Daggerfall!

Zbog gašenja Bethesdinog launchera, odlučeno je da stariji naslovi dođu na Steam Dobra vijest je da svi igrači mogu dobiti Elder Scrolls: Arene i Daggerfall potpuno besplatno.

Ono što je zanimljivo jeste da se radi o bašim starim verzijama tih naslova, onima koje su lansirane na floppy disketama i samim time nemaju glasove likova ni video zapise kao njihove verzije koje su se pojavila na CD verzijama.

Možda će se to svidjeti ljubiteljima retro naslova a oni koji ipak žele bolje verzije tih naslova, iste su dostupne na GOG.com platformi.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.