Prijavi se

Registruj se

POVODOM 22. ROĐENDANA THE SIMS 4 ĆE BITI BESPLATAN!

Svima omiljeni Simsi, danas pune 22 godine. Kako bi se ovo proslavilo, EA daje poslednju igru u serijalu – The Sims 4 na 88% popusta na Steamu i uz to će biti besplatna za igranje.


Osnovna igra je izdata pre dosta godina i tokom tog vremena je dobila dosta dopuna sadržaja u vidu DLC-ijeva. Nijedan od njih nije uključen u besplatni vikend koji će trajati još dva dana. Umesto toga, velikodušni EA nam je napravio popust na njih od 30% do 50%. Igra ima čak 51 DLC, i ako biste sve hteli da kupite izašlo bi vas oko 540 dolara.


Mislim da je era Simsa 4 prošla i da je vreme za nešto novo, a izgleda da kraj i dolazi. Poslednja potpuna ekspanzija zvana Cottage Living objavljena je prošlog jula, a update koji će doneti prilagođavanje vaših Simsa je još uvek na putu i ne zna se kada će doći.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.