Prijavi se

Registruj se

POVODOM BIG BOSS MODA ZA WORLD OF TANKS BLITZ DIJELIMO 4 GAME PASSA

Ovo je mod u kojem će igrači morati testirati borbene tehnologije koje daju tenkovima različite sposobnosti: od stvaranja crnih rupa do njihove zaštite poljima sile.

Režim je vremenski ograničen i trajaće od 3. do 6. februara i od 10. do 13. februara u uobičajenom formatu 7 na 7 za igrače. Svaki tim će imati svog šefa – tenk sa 30% povećanom štetom i brzinom u odnosu na osnovne parametre. Osim toga, imat će 4 puta više hit bodova i 50% povećanu brzinu ponovnog punjenja. Sa Mega Shotom, ovaj tenk može probiti sva vozila koja mu se nađu na putu, a koristeći sposobnost Shockwavea, može se odgurnuti i nanijeti štetu neprijateljima oko sebe.

Kako bismo vam olakšali igranje novog moda odlučili smo u saradnji sa WarGaming kompanijom da vam poklonimo 3 Game Passa u vrijednosti od 6 eura i jedan Game Pass u vrijednosti od 25 eura!

Sve što treba da uradite jeste da se pretplatite na naš YouTube kanal ( https://www.youtube.com/c/RespawnBA ) te nam u komentarima ispod ovog teksta napišite koliko dugo igrate World of Tanks Blitz. Dobitnike ćemo da izvućemo random putem.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.