Prijavi se

Registruj se

Povodom izlaska novog DLC-a Anno 1800 možete isprobati sedmicu dana besplatno

Ubisoft vas poziva da isprobate Anno 1800 potpuno besplatno.

U subotu će biti četiri godine od izlaska Anno 1800 i tim povodom Ubisoft je organizirao besplatno isprobavanje igre.

Ako do sada niste mali priliku isprobati ovu fantastičnu igru u kojem ćete provesti sate i sate, imate odličnu priliku. A bitno je nnapomenuti da sav napredak koji ostvarite do 19.04. u 18:00 sati možete prebaciti u punu verziju igre, ako se odlučite da je kupite.

Dok naš Luka radi na recenziranju i snimanju klipa za najnoviji Anno 1800 DLC, vi isprobajte osnovnu verziju igre i možda se odlučite na kupnju.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.