Prijavi se

Registruj se

Preuzmite popularni MMO Black Desert besplatno

Potpuno besplatno možete preuzeti Black Desert na Steamu.

Iako još uvijek, barem ne za igrače na engleskom govornom području, ovaj MMO nije besplatan, nova akcija na Stemu će omogućiti da preuzmete kopiju Black Deserta zauvijek.

Ponuda traje sedmicu dana, pa ako tražite novu online igru ​​u koju želite uskočiti, morat ćete požuriti. Idite na Steam ako želite iskoristiti promociju. Black Desert ćete ‘kupiti’ po cijeni od nula dolara i zauvijek će ostati u vašoj biblioteci, baš kao i kod bilo koje igre koju biste kupili stvarnim novcem.

Black Desert je lansiran u Sjevernoj Americi i Evropi 2016. godine i pokazao se kao jedan od trajnijih MMORPG-ova svoje ere – dugogodišnja alternativa poput World of Warcraft i Final Fantasy XIV.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.