Prijavi se

Registruj se

Prikazan prvi gameplay za Street Fighter 6

Capcom je debitovao sa prvim prikazom gameplaya za Street Fighter 6, koja potvrđuje avanturistički režim za jednog igrača.

Prvi put prikazan tokom PlayStation State of Play, trailer za igru potvrdio je period izdavanja 2023. godine na PS5 i PS4.

„Učestvujte u Fighting Ground, koji se fokusira na klasično iskustvo borbenih igara sa modovima iz prethodnih igara u seriji“, navodi Capcom u svom saopštenju.

„Zajedno će biti dostupna dva nova režima: Vorld Tour, impresivno iskustvo priče za jednog igrača i Battle Hub, koji će dodatno proširiti obim komunikacije i angažovanja igrača. Vaš trenutak. Vaša borba. Ostanite sa nama za više informacija!” stoji u daljoj objavi.

Street Fighter 6 izgleda dosta raskošno i šarenoliko, a nadamo se da i sa gameplay strane nosi dosta inovacija.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.