Prijavi se

Registruj se

Proglašen šampion Doritos Balkan lige u CS:GO!

Nakon puno teških, uzbudljivih i zanimljivih mečeva imamo velikog šampiona Doritos Balkan lige!

Uz ovacije, konfete i pobjedničku muziku, glasno izgovaramo njihovo ime – ekipa Bluejays! Dali su sve do sebe, a baš to je bilo potrebno da postanu najbolji CS:GO tim u regiji!

Iako danas slavimo veliki uspeh Bluejays-a, kratko ćemo se osvrnuti i aplaudirati svim timovima koji su se odvažili da se takmiče u Doritos Balkan ligi! Kao zvanični sponzor takmičenja Doritos vam se zahvaljuje,  jer je baš svaki od vas doprinio tome da ova liga bude baš onakva kakvu smo i željeli – jedinstvena i BOLD!

Da su nam važni pobjednici, ali i ostali takmičari govori i nagradni fond od 7.000 eura! Naime, pored novčane nagrade od 3.500 eura koju će osvojiti Bluejays, nagrade također osvajaju i sljedeća 3 tima: Ination, Winx, 4Glory, koji će podijeliti ostatak nagradnog fonda odnosno preostalih 3.500 eura.

Hvala svim učesnicima i vama koji ste pratili Doritos Balkan ligu! Nastavite da pratite Doritos IG stranicu i Discord server da saznate šta vam još Doritos sprema! FOR THE BOLD!

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.