Prijavi se

Registruj se

Pronađena misteriozna Xbox aplikacija na Microsoft Store

Jedino što o njoj znamo je da se zove “Unnamed Project”

Aggiornamenti Lumia, poznati Microsoft leaker objavio je novu zanimljivost. Dok je prolazio Microsoft Store aplikacijom, slučajno je naletio na misteriozni “App” nazive Unnamed Project. Izgleda da projekt nije toliko skriven kao što je Microsoft mislio, barem sudeći po komentarima.

Kao i što možete pretpostaviti, Twitter se zapalio sa pretpostavkama i teorijama. Trenutno jedna od najpopularnijih jest da bi projekt mogao biti povezan sa Game DVR. Aggiornamenti Lumia tvrdi da trenutno ne zna o čemu je riječ.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Luka Blažević

Urednik

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, igra i najvažnije, živcira Adija.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.