Prijavi se

Registruj se

PS4 i Xbox One verzija Gotham Knightsa su otkazane!

Warner Bros. je zvanično otkazao planirane verzije Gotham Knightsa za PS4 i Xbox One.


Vest zbog koje igrači stare generacije konzola neće biti srećni nam je stigla zajedno sa prikazom Nightwinga i Red Hooda. Za sada, ono što znamo je da se družimo sa ovom ekipom (bez Batmana) 25.10. ove godine i to na PC-u, PS5, i Xboxu Series X/S.


Warner Bros. nije dao neke detaljne informacije zašto odustaju od konzola stare generacije, ali nije dao ni tačan podatak kada je odluka doneta. Jedino što su rekli jeste da je taj potez „da se igračima pruži najbolje moguće iskustvo igranja“.


Možda zvuči loše, ali zapravo i nije toliko jer bolje da ne dobijemo novi Cyberpunk 2077 na PS4 i Xbox One. Gotham Knights jeste najavljen kao cross-gen igra, ali izgleda da to nije.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.