Prijavi se

Registruj se

Rad na najambicioznijem projektu kompanije Ubisoft Beyond Good and Evil 2 se nastavlja

Beyond Good and Evil 2 je proglašena za jednu od najambicioznijih igara izdavača Ubisoft ikada.

Ažuriranja igre koja se dugo razvijala su bila oskudna poslednjih godina do te mjere da se nije znalo da li igra i dalje postoji, ali razvoj se nastavlja, a Ubisoft Barcelona trenutno traži senior animatora koji bi radio na projektu.

„Preuzmite vlasništvo nad kvalitetom animacija i funkcionalnosti sistema igranja u jednom od najambicioznijih Ubisoft projekata do sada“, rekao je studio prošle nedjelje u tvitu koji je reklamirao otvaranje radnog mjesta.

Pozivajući se na programere koji rade na igri, Bloomberg je u februaru tvrdio da je Beyond Good & Evil 2 ostala u predprodukciji nakon najmanje pet godina razvoja.

Ubisoft je prvi put teasovao Beyond Good and Evil 2 trailerom 2008. godine, iako je nakon toga usljedila skoro decenija tišine prije nego što se igra ponovo pojavila na E3 2017, kada je izdavač otkrio da će poprimiti oblik prequel-a.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.