Prijavi se

Registruj se

Redfall: novi gameplay trailer otkriva mnogo načina da se ubije vampir

Nakon godinu dana čekanja od njegovog originalnog otkrivanja, konačno smo vidjeli gameplay Arkaneove nadolazeće co-op vampirske pucačine, Redfall.

Prikazan kao dio Xbox i Bethesda Games Showcase-a, otprilike pet minuta dugačak gameplay trailer za Redfall pokazao je i singleplayer i co-op u akciji, kao i brzi pregled sposobnosti sva četiri lika koja se mogu igrati.

Počelo je s Laylom, telekinetičkom ženom sa sposobnošću da stvori kišobrane zaštićenih duhova i spektralne liftove, te vidimo komad jednog igrača dok se ušulja u napuštenu crkvu. Naravno, nije potpuno napuštena; gnijezdo vampira je na tavanu. Srećom, Layli se pridružuje zadrugar, koji joj pomaže u borbi protiv krvopija pomoću stake launcher. Odatle trailer prikazuje neke isječke svakog lika.

Jacob je “mrtvooki sa nemrtvim okom” i čini se da ima ogrtač nevidljivosti kao i spektralnu vranu koja može letjeti na neprijatelje. Remi de la Rosa je inženjer sa prijateljem robotom koji može pomoći da pokosi kultiste pomoću ugrađenog mitraljeza. Devinder je britanski “lovac na kriptide” s više znanja o vampirima od ostatka grupe, i može se vidjeti kako koristi “uradi sam” lovačku opremu za imobilizaciju neprijatelja. Sva četvorica mogu udružiti snage kako bi pomogli u lovu na vampire, koji su se očito nastanili u lokalnim znamenitostima grada Redfalla.

Datum izlaska nije naveden, ali Arkane navodi da će Redfall biti lansiran 2023. na Xbox konzolama, PC-u i oblaku.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.