Prijavi se

Registruj se

Resident Evil 2 Remake iz prvog lica izgleda kao nova igra

Tokom godina, franšiza Resident Evil je ona koja je eksperimentisala praktično sa svim mogućim uglovima kamere.

Od klasične ere fiksnih kamera, koja je evoluirala u treće lice, i modernijih naslova u prvom licu, doživjeli smo naše noćne more na skoro svaki mogući način. Razumljivo je onda da će sa franšizom koja je doživjela toliko fundamentalnih promjena, fanovi imati svoje preferencije kada je u pitanju njihova doza horora. Remake Resident Evil 2 iz 2019. objavljen je kao igra u trećem licu, ali fanovi su vam omogućili da cijelu stvar doživite direktno kroz oči bilo kojeg od likova koji se mogu igrati.

Kako prenosi DSOGaming, moderi su razvili i usavršili mod iz prvog lica. Originalni mod je razvio Praydog još 2019. godine, ali sada je druga osoba, koja se zove Ashok, napravila neke dodatke koji izglađuju i stabiliziraju animacije hodanja, tako da nećete osjećati morsku bolest dok se krećete .

Mod iz prvog lica možete preuzeti ovdje, a dodatak za stabilizaciju ovdje.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.